Zuidelijke ringweg aankomend weekend dicht richting Drachten en Assen

Foto: De Redactie

De zuidelijke ringweg is aankomend weekend dicht richting Drachten en Assen. Van vrijdag 17 september 22.00 uur tot maandag 20 september 6.00 uur is de ringweg afgesloten vanaf knooppunt Euvelgunne tot aan de Europaweg, meldt Groningen Bereikbaar.

Het verkeer wordt omgeleid via de oostelijke, noordelijke en westelijke ringweg. De zuidelijke ringweg vanaf het Julianaplein richting Hoogezand blijft open voor verkeer.

Openstelling oprit Stettinweg, afsluiting Lübeckweg

Tijdens de afsluiting wordt gewerkt aan de oprit van de Stettinweg naar de zuidelijke ringweg. Op maandagochtend 20 september om 6.00 uur gaat deze nieuwe oprit open voor verkeer. Op datzelfde moment wordt de Lübeckweg definitief afgesloten.

In de eindsituatie is de Lübeckweg voor verkeer vanuit het oosten de afrit van de zuidelijke ringweg naar de Europaweg. Hij sluit dan niet meer aan op de rotonde bij de Bornholmstraat.

Werkzaamheden in deelgebied Oost

Ook zijn er werkzaamheden aan verschillende deelprojecten aan de oostzijde van de zuidelijke ringweg. Op de website van Aanpak Ring Zuid is een overzicht te vinden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden