“Versneld Herstel” nieuwe aanpak Centrum Veilig Wonen

Foto: Google Maps

Het sneller herstellen van bevingsschade onder de noemer “Versneld Herstel” start 1 februari.

Dit meldde Centrum Veilig Wonen donderdag.

Centrum Veilig Wonen hoopt met dit aanbod dat meer schademelders kiezen voor een snel herstel in plaats van uitbetaling. Door te kiezen voor Versneld Herstel wordt schade door een erkende aannemer gerepareerd en kunnen mogelijke discussies over vervolgschades worden voorkomen.

Start herstel binnen vijf werkdagen na melding

Wanneer een bewoner een schade meldt, wordt direct beoordeeld of de schade in aanmerking komt voor Versneld Herstel. Vooral schades die een korte hersteltijd hebben, zoals stuc-, schilder- en metselwerk wat binnen één of twee dagen verholpen kan worden komen in aanmerking voor Versneld Herstel.

Wanneer een schade-expert de schade geschikt acht voor de snelle aanpak en de bewoner hieraan wil meewerken, plant Centrum Veilig Wonen het herstel in. Binnen vijf werkdagen na de melding start het herstel van de schade. Omvangrijke of complexe schades zijn niet geschikt voor Versneld Herstel.

Met de nieuwe aanpak wil Centrum Veilig Wonen het herstelproces vriendelijker maken voor bewoners. Het belangrijkste voordeel voor de bewoner is dat deze snel van zijn schade af is. Bovendien zorgt Centrum Veilig Wonen ook dat de bewoner zo weinig mogelijk omkijken heeft naar de reparatie.

Bewoners kunnen zich niet aanmelden voor Versneld Herstel.

Meer informatie over Versneld Herstel is te vinden op www.centrumveiligwonen.nl/versneldherstel

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden