Studenten Alfa-college presenteren ‘Flash Expo’ in Forum Groningen

Foto: Alfa-college

Forum Groningen is vanaf donderdag vijf weken lang het speelterrein voor studenten van het Alfa-college. Samen presenteren Alfa-college en Forum Groningen Flash Expo.

De studenten die dit jaar door corona maar weinig fysiek op school zijn geweest, hebben niet stil gezeten. Ze hebben goed werk geleverd en willen de bezoekers van het Forum onder andere een waterstofboot, designmeubelen en een fotoreportage over zorg ten tijde van corona laten zien.

Podium voor talent bij het Alfa-college

Tijdens hun studie worden de studenten gestimuleerd om actief beslissingen te nemen, aldus het Alfa-college. Forum Groningen biedt de studenten van het Alfa-college een podium.

Programma: van waterstofboot tot en foto-expositie

Vanaf donderdag 10 juni tot en met 8 juli staat het Forum Groningen elke donderdag tussen 9.00 en 18.00 uur in het teken van het werk van de studenten van het Alfa-college. Op donderdag 17 juni staat de waterstofboot gemaakt door studenten Engineering ‘op het podium’. Ook is er ruimte voor een recycleproject van de opleiding Specialist mode/maatkleding en worden er meubels gepresenteerd, gemaakt door studenten van de opleiding Creatief vakman.

  • 10 juni Pop-up wand 2e-jaarsstudenten – Opleiding Interieuradviseur;
  • 17 juni Waterstofboot – Opleiding Engineering;
  • 24 juni Recycleproject – Opleiding Specialist mode/maatkleding;
  • 1 juli Design meubels – Opleidingen Creatief vakman;
  • 8 juli Documentaire fotografie: dag uit het leven van een stagiair bij verpleegtehuis in coronatijd – Opleiding Mbo-verpleegkundige.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden