Bloemen voor bewoners die 50 jaar huren

Foto: Communicatie Nijestee

Bewoners die 50 jaar of langer dezelfde woning huren van woningcorporatie Nijestee zijn verrast met bloemen. Ruim 40 bewoners van Nijestee woonden op 1 april 50 jaar op hetzelfde adres. Het is volgens Nijestee bijzonder dat deze bewoners zich al zo lang thuis voelen in hun huis.

Persoonlijke felicitaties

Een aantal bewoners kreeg persoonlijke felicitaties van Nijestee. Een bewoonster uit Kostverloren kreeg daarbij complimenten voor haar nette en moderne inrichting. “Alle woningen zien er van de buitenkant hetzelfde uit, het gaat erom wat je er zelf in stopt”, zegt ze. Mevrouw woont zelfs bijna 70 jaar op hetzelfde adres. “Ik heb altijd gezegd dat ik hier nooit meer weg wil en dat ben ik ook niet van plan!”.

Veel veranderd

Ook een 96-jarige bewoonster uit Corpus den Hoorn woont langer dan 50 jaar in haar woning. Mevrouw is de eerste bewoner en woont al 61 jaar in haar huis. In de loop der jaren is er veel veranderd in de wijk. Mevrouw woont tegenover nieuwbouw van Nijestee aan de Semmelweisstraat: “Ik heb geen last gehad van de bouw en ik vind het mooi geworden”. De bewoonster is nog altijd blij met haar huis: “Het is hier heerlijk wonen!”. Een echtpaar uit een paar straten verderop is ook blij met de wijk waar ze wonen: “We willen zeker niet verhuizen”.

Woonplezier

Een bewoonster uit Selwerd woont sinds 1964 met veel plezier in haar portiekwoning. Mevrouw (83 jaar) vertelt trots dat ze alles in huis zelf doet: “Ik hoop hier nog lang te mogen blijven wonen!”. Een bewoner aan de Goudlaan is erg tevreden over zijn woning in Vinkhuizen, waar hij 50 jaar woont. Tijdens de coronaperiode voelt meneer zich soms eenzaam, daarom is hij is blij met de persoonlijke felicitaties en bloemen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden