Realityprogramma Big Brother met Groningse Nathalie maandagavond gestart

Foto: RTL/Wesley de Wit

Het realityprogramma Big Brother keerde maandagavond na ruim twintig jaar terug op televisie. De presentatoren Geraldine Kemper en Peter Van de Veire verwelkomden oudejaarsdag vier Nederlandse deelnemers waaronder de 23-jarige Nathalie uit Groningen en vier Vlamingen.

Zij verblijven 100 dagen, compleet afgezonderd van de buitenwereld en social media, in het Big Brother huis in Amsterdam. De deelnemers, 24 uur gevolgd door 115 camera’s, leven samen met elkaar zonder privacy en worden bekeken en beoordeeld door de kijker.

Als laatste kwam Nathalie maandagavond aan bij het Big Brother huis. Nathalie is geboren in Thailand, maar woont vanaf haar eerste levensjaar in Groningen. Ze is opgegroeid met telefoon en social media, en is zelf benieuwd hoe ze het zal ervaren wanneer dit allemaal wegvalt. ‘Ik heb best een temperament en laat niet met me sollen,’ aldus Nathalie.

Big Brother is sinds maandag 4 januari 2021 dagelijks te zien om 21.30 uur op RTL 5 en Videoland. Ook wordt iedere donderdagavond om 21.30 uur een liveshow uitgezonden en is het mogelijk om 24/7 livestreams te bekijken op Videoland. De kick-off werd maandagavond ook op RTL4 uitgezonden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden