De Isadora!, een fabelachtig nieuw triple bier van Stichting Toentje en BaxBier

Foto: Stichting Toentje

Stichting Toentje en BaxBier hebben een fabelachtig nieuw triple bier geïntroduceerd: de Isadora. De naam van het biertje is een verwijzing naar de standplaats van Toentje: de Paradijsvogelstraat.

Isadora is avontuurlijk, exotisch en krachtig en kenmerkt zich door haar goudblonde kleur, verse stadshop (uit eigen tuin!) en kruidige smaak.

Sinds 2016 teelt Toentje met succes haar Top Hop Yeah hopplanten in Nederlands eerste Stadshoptuin midden in de Groningse Oosterparkwijk. ‘De Isadora is een logisch vervolg op dit succes: na de lancering van het sociale Kon Minder Blond bier was al unaniem beslist dat stadse hop net zo lekker is als plattelandshop’, aldus Stichting Toentje.

De nieuwe fabelachtige triple is te bestellen via dit formulier. Ook is het mogelijk vrienden van Toentje te worden. Lid van Toentje’s vriendenclub kan voor 10 euro extra en dan zijn jaarlijks leuke kortingen en een exclusieve uitnodiging voor het speciale “vrienden van Toentje” event te ontvangen.

De bestelde bierboxen kunnen afgehaald worden bij Bie de Buuf aan de Paradijsvogelstraat 10 van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 15.00 uur.

Met de aanschaf van Toentje Isadora ondersteun je alle activiteiten van Stichting Toentje en draag je bij aan de teelt van groenten, fruit en kruiden voor de Groningse voedselbanken.

Gronings sociaalste biertje is tot stand gekomen in samenwerking met Baxbier Bierbrouwerij.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden