WinterWelVaart 2020 gaat niet door

Foto: Archief De Redactie

WinterWelvaart 2020, het winterevenement dat normaal ieder jaar plaatsvindt in Groningen, Zoutkamp en Sappemeer gaat dit jaar niet door.
De gemeentelijke overheden geven dit jaar door de coronamaatregelen geen vergunning af voor WinterWelVaart.

Er komen geen historische schepen en er is geen theater- en muziekprogramma. De organisatie biedt als alternatief een theatrale luisterroute, die je via je mobiele telefoon leidt langs monumenten en andere bezienswaardigheden. De tour laat je met een uniek verhaal vol fantasie en historie op een nieuwe manier luisteren en kijken naar de stad.

De luisterroute is vanaf 18 december via www.winterwelvaart.nl een half jaar lang ter plekke gratis te beluisteren via je mobiele telefoon.

WinterWelVaart-kerstbox

Door het grotendeels verloren vaarseizoen staat het voortbestaan van de Nederlandse chartervloot nu extra op het spel. Om deze sector met het wegvallen van het evenement toch te kunnen ondersteunen, is er een speciaal kerstpakket. Deze WinterWelVaart-kerstbox is vanaf maandag 23 november te bestellen op de website van het Gronings initiatief Grokaalbox.nl en op winterwelvaart.nl. De winst gaat naar de Bruine Vloot. De kerstbox wordt op vrijdag 18 december thuisbezorgd.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden