Afslag Westelijke ringweg – Leonard Springerlaan vijf weken dicht

Foto: Google Maps

De afslag tussen de westelijke ringweg (N370) en de Leonard Springerlaan is vanaf maandag 28 september tot maandag 2 november vijf weken afgesloten. Verkeer van en naar onder andere MartiniPlaza wordt omgeleid.

Ook de afslag van de Concourslaan naar de westelijke ringweg is dicht. Deze afsluiting duurt tot 16 november.

Nieuwe persleiding

In deze periode gaat combinatie Herepoort een persleiding aanbrengen onder de westelijke ringweg van de Concourslaan naar de Leonard Springerlaan. Daarvoor moeten de aansluitingen van de Concourslaan en de Leonard Springerlaan op de ringweg worden afgesloten. De bestaande persleiding ligt in de weg voor het nieuwe viaduct dat hierkomt.

Omleidingen

Het verkeer vanaf de westelijke ringweg naar de Leonard Springerlaan wordt omgeleid via de Peizerweg (afrit 18) en de Paterswoldseweg. Bezoekers van MartiniPlaza kunnen deze omleiding volgen.

Het verkeer vanaf de Leonard Springerlaan richting Drachten, Assen of Hoogezand heeft de mogelijkheid om via het noorden langs de Peizerweg of via het zuiden langs de Laan Corpus den Hoorn te rijden.

Geen hinder voor fietsers

Fietsers hebben geen hinder van de werkzaamheden. Fietsers kunnen gebruikmaken van het tijdelijke fietspad langs de drafbaan aan de westzijde van de ringweg. Op de Leonard Springerlaan en de Concourslaan kunnen fietsers de bouwkuip passeren.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden