Groninger Gasberaad deelt Barometer ‘Boudel op rieg’ uit

Foto: Groninger Gasberaad

Het Groninger Gasberaad deelt deze week op verschillende dagen de Barometer ‘Boudel op rieg’ uit. Het document is voor iedereen, die wil weten wat de stand van zaken is in het Groninger gasdossier.

De eerste exemplaren werden aangeboden aan de minister van Binnenlandse Zaken en de minister van Economische Zaken en Klimaat. ‘Nu bieden we het de Groningers aan!’, aldus het Groninger Gasberaad.

Barometer ‘Boudel op rieg’

In de Barometer worden de verschillende regelingen voor schade-afhandeling, de batches voor versterking, de maatregelen voor versnelling en de werkwijze van de verschillende organisaties overzichtelijk op een rij gezet en voorzien van commentaar. Het is een handreiking voor iedereen die zich afvraagt “hoe zit het nou ook weer met..”. Er is geprobeerd ingewikkelde materie eenvoudig uit te leggen en aan te geven hoe het beter zou kunnen. Daarnaast zit er een heus verhaal in: “Ede wacht (niet meer)”.

Deze donderdag 3 september tussen 16.00 en 17.30 uur wordt de barometer uitgedeeld op het Martinikerkhof in de stad Groningen. Aanstaande zaterdag wordt er uitgedeeld in Overschild, Appingedam en Bedum.

De Barometer is ook te downloaden via www.gasberaad.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden