Wegwerkzaamheden op Hereweg en Rijksstraatweg

Foto: Google Maps

Op een gedeelte van de Verlengde Hereweg in Helpman en een gedeelte van de Rijksstraatweg in Haren wordt maandag 31 augustus en dinsdag 1 september nieuw asfalt aangelegd. Dat meldt Groningen Bereikbaar.

Aan de Verlengde Hereweg vinden de werkzaamheden plaats tussen de Helperbrink en de Moddermanlaan. Aan de Rijksstraatweg wordt in het centrum van Haren gewerkt tussen de Vondellaan en de Emmastraat.

De werkzaamheden aan beide wegen vinden niet gelijktijdig, maar om en om plaats. De weg is afgesloten tijdens de werkzaamheden.

De werkzaamheden starten om 6.00 uur. De verwachting is dat de Rijksstraatweg in Haren vooral in de ochtenden afgesloten is en de Verlengde Hereweg vooral aan het begin van de middag.

Omleidingen

Omleidingen staan met borden aangegeven. In Haren wordt het autoverkeer omgeleid via de Vondellaan en de Emmalaan. Fietsverkeer wordt door de wijk omgeleid. De omleiding voor het autoverkeer in Helpman loopt via de Van Iddekingeweg, de Vondellaan en de Van Ketwich Verschuurlaan. Fietsers kunnen de werkzaamheden passeren.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden