Weekendtips stopt vanwege corona en vakantie

Foto: De Redactie

Momenteel stopt Groningen.nieuws.nl met het bieden van een overzicht van weekendtips om erop uit te gaan.

Het aantal coronabesmettingen neemt weer toe. Mogelijkheden om erop uit te gaan hebben beperkingen door bijvoorbeeld reserveren of een beperkt aantal bezoekers die aanwezig kunnen zijn.

Interessante uitjes die voorbij komen, waarbij de coronamaatregelen geen probleem vormen, blijven we uiteraard delen.

Momenteel zijn de mogelijkheden om erop uit te gaan door bijvoorbeeld een museum te bezoeken, zoals het Groninger Museum, Storyworld of het Universiteitsmuseum.

Sunday Summer Fair

Ook is iedere zondag de Sunday Summer Fair bij EM2 te bezoeken bij EM2 tot en met zondag 30 augustus. De Sunday Summer Fair, ‘het kleine zusje van de Suikermarkt’, biedt lokale producten, vintage, deco en home-made. Langs verschillende stands struinen en shoppen kan tussen 11.00 uur en 17.00 uur. De entree is gratis. Locatie: Em2 – the Barn, Suikerlaan 6 in Groningen. Kijk hier voor meer informatie.

NoorderZomerProgramma

Noorderzon biedt als alternatief voor het niet doorgaan van het 30-jarig jubileum, het NoorderZomerProgramma sinds dinsdag 14 juli. Dat is een kleinschalig zomerprogramma met typische Noorderzonvoorstellingen tot en met zondag 23 augustus. Geen festival, maar wél zes zomerse weken live voorstellingen, film, lezingen, installatie en meer op verschillende plekken in Groningen. Het programma is voor een klein, live publiek waarbij de richtlijnen van het RIVM in acht worden genomen.

De redactie hoopt in de toekomst in de weekenden weer een leuk overzicht met tips te kunnen bieden. Laten we vooral als we erop uit gaan denken om de anderhalve meter regel en de maatregelen, als vermijd drukte, vaak de handen wassen, hoesten en niezen in de elleboog ter voorkoming van verspreiding van het coronavirus.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden