Wisselvallig weekend weer met buien en onweer

Foto: De Redactie

Momenteel is er geen sprake van stabiel zomerweer. Ook dit weekend is het wisselvallig. Het kan volgens Weeronline stevig regenen en er is kans op onweer.

Zaterdag is het een bewolkte dag en heeft het oosten en zuidoosten van Nederland de meeste kans op de zon. Zaterdagmiddag trekken regenbuien van zuidwest naar noordoost over het land. Daarbij is kan op onweer. De meeste regen wordt in het westen, midden en noorden verwacht. De temperatuur ligt tussen de 21 en 25 graden. Ook trekt de wind zaterdagmiddag aan in de kustgebieden met windkracht 5 tot 6.

Ook zijn er zaterdagavond stevige buien. Zondag begint ook met veel buien, maar de meeste buien trekken richting Duitsland weg. De zon breekt vanuit het westen steeds vaker door. Het wordt 20 tot 24 graden.

In de komende week wordt ook typisch Hollands zomerweer verwacht. Wolken, zon en enkele buien is het verwachte weerbeeld. De grootste kans op regen is voor het westen en noorden van Nederland. Vanaf donderdag wordt het droger en zonniger en stijgt de temperatuur richting de 21 tot 25 graden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden