MFC de Stroming in de race voor nominatie Appeltjes van Oranje 2016

Foto: Google Maps

MFC de Stroming strijdt samen met negen andere ontmoetingsruimtes uit de regio Noord om een plek bij de genomineerden voor de Appeltjes van Oranje 2016.

MFC de Stroming

MFC de Stroming is een buurthuis volledig gerund door wijkbewoners. Samen met en voor de buurt worden diverse activiteiten georganiseerd. Gezamenlijk zorgen een groep enthousiaste buren er voor dat er een ontmoetingsplek in de wijk is.

Het Nederlandse publiek kan stemmen op zijn of haar favoriet in de regio. Dit kan van maandag 7 december 09.00 uur tot en met zondag 13 december 2015 op www.oranjefonds.nl/appeltjes.

De Appeltjes van Oranje

De Appeltjes van Oranje is een jaarlijkse prijs van het Oranje Fonds voor succesvolle initiatieven die groepen mensen samen brengen. Het Oranje Fonds zoekt jaar naar ontmoetingsplekken die helemaal gerund worden door vrijwilligers. Het thema is: “Samen zelf doen”.

In mei 2016 reikt Koningin Maxima voor de veertiende keer de Appeltjes van Oranje uit. De prijs bestaat uit een bronzen beeldje, gemaakt door Prinses Beatrix en 15.000 euro.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden