Groningse schrijft debuut met binnenkort te verschijnen boek ‘Lichaamstaal van Liefde & Lust

Foto: Trineke Kroezen

Binnenkort verschijnt het boek Lichaamstaal van Liefde & Lust van Trineke Kroeze (1966). Een boek over liefde tussen mensen, die met lichaamstaal tot uitdrukking wordt gebracht.

“De meeste relaties kennen haarscheurtjes of breuklijnen. Elkaar niet meer verstaan of begrijpen zijn de voornaamste bronnen van relatieproblemen. Ieder mens spreekt zijn eigen liefdestaal. Verbaal en non-verbaal. De verschillen tussen deze liefdestalen bepalen in belangrijke mate of we elkaar begrijpen in een relatie. In mijn eerste boek krijg je een uitleg over hoe dit werkt”, aldus Trineke Kroeze.

Kroeze werkt als leidinggevende en is daarnaast organisatiecoach en trainer lichaamstaal. Ze startte in 2017 met haar bureau Dienent in Groningen om zakelijk woorden te geven aan lichaamstaal.

“Ik help organisaties de menselijke maat in hun organisatiecultuur te behouden”, aldus Kroeze. “Die staat in dit digitale tijdperk behoorlijk onder druk. Vaardig zijn in lichaamstaal kan daarbij goed helpen. Het draagt bij aan betere communicatie en begrip. En dat begint vaak al thuis. In je eigen liefdesrelatie.”

Lichaamstaal van Liefde & Lust is een compact informatief boek. Het neemt de lezer mee in de verschillende stadia van een liefdesrelatie. Kroeze heeft wetenschappelijke informatie toegankelijk gemaakt met de bedoeling inhoud en betekenis van lichamelijke liefdestaal inzichtelijk te maken en is voor iedereen die zichzelf of de ander beter wil begrijpen.

Het boek ‘Lichaamstaal van Liefde & Lust’ (ISBN nummer 9789090361093) verschijnt 20 september 2022 en is te bestellen via www.dienent.nl of via de boekhandel. De verkoopprijs van het boek is 15,95 euro.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen