SKSG: gratis 24/7 nood-kinderopvang voor ouders werkzaam in vitale beroepen

Foto: CC0/Cottonbro via Pexels

De Stichting Kinderopvang Stad Groningen biedt vanaf vrijdag ook flexibele 24-uurs noodopvang aan in de gemeenten Groningen en Westerkwartier.

Dit betekent dat kinderen van ouders die werken in vitale beroepen, óók ’s avonds en ’s nachts gebruik kunnen maken van opvang tijdens de coronavirus.

De noodopvang is beschikbaar bij zowel gastouders als bij de ouders thuis. Net als de noodopvang overdag is ook deze 24/7 noodopvang gratis voor ouders in vitale beroepen. Hiervoor hoeven ouders geen klant van SKSG te zijn.

Hoe werkt het precies?

In overleg met deze ouders wordt gekeken welke vorm van noodopvang het beste bij het gezin past, zodat zij gerust aan het werk kunnen. Zij kunnen hun wensen voor weekend, avond- of nachtopvang bij SKSG Klantadvies bekend maken.

De noodopvang kan bij een gekwalificeerde SKSG gastouder zijn. Het is in overleg ook mogelijk om een pedagogisch medewerker in het eigen huis te laten oppassen. SKSG wil op deze manier de impact voor jouw kind(eren) zo klein mogelijk te maken in deze, ook voor hun, spannende tijd.

“We zijn ontzettend blij dat meer dan 80 pedagogisch medewerkers en gastouders zich direct hebben aangemeld voor deze unieke service!” aldus Manager Kinderopvang Petra Wolswijk.

Aanvragen

Ouders in vitale beroepen kunnen hun wensen bekend maken via SKSG Klantadvies: telefoon 050-317 13 90, Whatsapp 06-49 49 49 21 of per mail [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden