Kinderopvang opent met Lichtjesweek Kids First

Foto: Anne Kunst - Kids First COP groep

De kinderopvang heropent per 8 februari haar deuren voor alle kinderen van het kinderdagverblijf en de peuteropvang. Bij Kids First COP groep verwelkomen ze de kinderen met een warm welkom tijdens de lichtjesweek.

Voor het vierde jaar op rij viert de kinderopvangorganisatie in de week van 8 tot en met 12 februari 2021 op alle geopende locaties de Lichtjesweek. Het thema deze week is toepasselijk ‘verbinding’!

De Lichtjesweek is een jaarlijks terugkerend evenement, waarbij Kids First normaliter op de locaties, samen met wijk of buurt, sportverenigingen, ouders en kinderen activiteiten organiseren. Het feest is bedacht door enthousiaste pedagogisch medewerkers, dat verbindingen legt binnen én buiten de organisatie, waarbij plezier voorop staat.

“Nu zal het in 2021, vanwege het coronavirus, toch een andere belevenis zijn dan de voorgaande jaren. We kunnen immers niet zomaar met grote groepen bijeen zijn en samen een gezellig feest vieren.” zegt Esther Ottens, communicatieadviseur Kids First. “Daarom zullen alle kinderen een cadeautje ontvangen in het kader van de Lichtjesweek. De BSO-kinderen moeten helaas iets langer wachten op hun attentie, maar deze blijft uiteraard beschikbaar wanneer ook de BSO weer geopend wordt.” vervolgt ze.

De kinderen zullen voorgelezen worden uit het prentenboek ‘Op zoek naar het lichtjesfeest’, dat vorig jaar door Kids First gelanceerd is. Het boek is gemaakt door twee pedagogisch medewerkers; auteur Sanne Amsink en illustrator Anne Kunst.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen