Last Minute Studiekeuze-event bij Noorderpoort

Noorderpoort Automotive & Logistiek.
Foto: Archief De Redactie

Noorderpoort organiseert donderdag 18 juni een Last Minute Studiekeuze-event voor aankomende studenten die nog een keuze moeten maken voor een mbo-vervolgopleiding. Studenten en hun ouders, die graag persoonlijk willen kennismaken met Noorderpoort zijn dan van harte welkom op drie locaties van Noorderpoort in de stad Groningen én in de regio.

Tijdens de Last Minute Studiekeuze-event hebben aankomende studenten en hun ouders de mogelijkheid om vragen te stellen over de opleidingen en andere aanverwante zaken zoals schoolkosten, studiebegeleiding en kans op werk. Naast leerlingen die een vmbo- of havo-opleiding volgen of studenten die willen veranderen van studie binnen het mbo, zijn ook volwassenen die zich willen omscholen van harte welkom.

Online

Aankomende studenten die liever niet naar een van de drie locaties komen, kunnen ook “online” bij ons terecht, bijvoorbeeld door een afspraak te maken voor online studieadvies op de website.

Registreren is verplicht

Voor het Last Minute Studiekeuze-event dienen belangstellenden zich vooraf op de website te registreren. Zo kunnen wij het aantal bezoekers in goede banen leiden in verband met de regels rondom corona. Belangstellenden ontvangen vervolgens een uitnodiging voor een afspraak op de voorkeurslocatie.

Last Minute Studiekeuze-event

Bezoekers zijn van 16.00 uur tot 18.00 uur welkom op de volgende locaties:

  • Noorderpoort Bornholmstraat 31 in Groningen;
  • Noorderpoort P.C. Hooftlaan 1 in Winschoten;
  • Noorderpoort Sportparklaan 5 in Stadskanaal.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden