Babbelbox over zorg en welzijn in de buurt

Foto: CC BY-SA 4.0/Wikipedia Commons/ JoachimKohlerBremen

De gemeenteraad van Groningen organiseert dinsdag 31 oktober vanaf 19.00 uur een expertmeeting over zorg en welzijn in de buurt onder de noemer ‘babbelbox’.

De raad wil horen wat inwoners van Groningen vinden van de kwaliteit van zorg en welzijn in hun buurt?

Stadjers kunnen hun mening kwijt in een babbelbox. Zij kunnen op de bijeenkomst via de babbelbox hun ervaringen kwijt over de thema’s ‘zorg en mantelzorg’, ‘samenleven in de buurt’ en ‘actief in de samenleving’. Iedereen kan langskomen voor de Babbelbox. Aanmelden is niet nodig.

Thematafels

Tijdens de expertmeeting zijn er ook ’thematafels’. Die zijn vrij toegankelijk. De Babbelbox en de thematafels zijn manieren voor de Groningse raadsleden om een beeld te krijgen van wat er in de wijken leeft.

Zij kunnen dat gebruiken om het gemeentelijke zorg- en welzijnsbeleid eventueel bij te kunnen sturen. De expertmeeting alleen vanaf de publieke tribune meemaken is ook mogelijk.

WIJ-teams

De uitvoering van zorg en welzijn in de Groningse wijken ligt bij de WIJ-teams. Deze WIJ-teams zijn inmiddels in alle delen van de stad aan het werk.

Met de expertmeeting op 31 oktober wil de gemeenteraad een tussenstand krijgen rond de kwaliteit van zorg en welzijn in de Groningse wijken.

Live uitgezonden

Deze expertmeeting van de gemeenteraad over zorg en welzijn in de Groningse wijken wordt op 31 oktober vanaf 19.00 deels live uitgezonden via https://groningen.raadsinformatie.nl

Iedereen kan gewoon langskomen voor deze Babbelbox. Van tevoren aanmelden is niet nodig.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen