Opening twee WIJ-teams in Groningen

Foto: Google Maps

In deze week worden twee WIJ-teams van WIJ Groningen officieel geopend door wethouder Ton Schroor.

Vandaag, donderdag 13 oktober wordt WIJ Corpus den Hoorn feestelijk geopend tussen 16.00 uur en 18.30 uur in het Menno Lutterhuis aan de Paterswoldseweg 267. Gisteren vond de opening van WIJ De Wijert in het Multifunctioneel Centrum plaats.

Er zijn diverse dans- en muziekoptredens door buurtbewoners en verschillende wijkorganisaties presenteren zich. Ook voor de kinderen in de wijk zijn er allerlei activiteiten.

De beide WIJ-teams werken vanuit de gedachte dat ze er zijn voor, door én met de wijkbewoners.

WIJ Groningen

WIJ Groningen wil ondersteuning en zorg in de eigen omgeving van de stadjer organiseren. Er zijn totaal 11 WIJ-teams in de stad Groningen.

WIJ De Wijert en WIJ Corpus den Hoorn worden nu als negende en tiende WIJ-team in de rij officieel en feestelijk geopend. Het WIJ-team is er voor álle bewoners in de wijk.

Het WIJ-team wil op een laagdrempelige manier contact met de bewoners hebben en houden. Het WIJ-team helpt buurtbewoners bij uiteenlopende vragen, bijvoorbeeld als het gaat om financiën, huisvesting, zorg, hulpmiddelen of opvoeding. In het WIJ-team werken professionals, vrijwilligers en buurtorganisaties nauw samen.

Voor meer informatie op: www.wij.groningen.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden