Activiteiten voor kinderen en jongeren in de zomervakantie

Foto: Via gemeente Groningen

Het is zomervakantie. Voor kinderen en jongeren in de gemeente Groningen zijn er weer talloze zomeractiviteiten georganiseerd.

Naar een pretpark, een theatervoorstelling, op zomerkamp, knutselen of een survivalparcours afleggen? Kinderen en jongeren in de hele gemeente Groningen kunnen namelijk meedoen aan allerlei verschillende activiteiten.

Vakantie050 biedt honderden creatieve, educatieve en sportieve dingen om te doen.

In de verschillende wijken in Groningen zijn verschillende activiteiten van voetballen, timmeren tot knutselen en uitjes. Via de site check050.nl is te zien wat er in welke wijk wordt georganiseerd.

Jongeren ouder dan 18 jaar kunnen kijken wat er te doen is op de website grong.nl.

Over Vakantie050

Vakantie050 is een samenwerking tussen de gemeente Groningen en een aantal non-profit organisaties die allemaal werken met jongeren.

 

♦♦♦

Groningen.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Groningen Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Wilco Kwant via de telefoon: 06-83435676 of via de mail: [email protected] .

De redactie is te bereiken via [email protected].

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen