Opening Open Air in Groningen

Wethouder Gijsbertsen verrichtte dinsdagavond 31 mei om 20.00 uur de opening van het Open Air programma van de internationale conferentie Building the Future of Health. De opening vond plaats bij het Stadsstrand voor het Infoversum op het Ebbingekwartier.

stadsstrand

Het tijdelijke stadsstrand is 1 van de 4 locaties waar Open Air, het gratis toegankelijke buitenprogramma plaatsvindt.

volley bal sport en spelactiviteit

De sport- en spelactiviteiten in Groningen worden georganiseerd in het kader van de internationale conferentie Building the Future of Health. Deze vindt plaats van 1 tot en met 4 juni 2016 in het UMCG in Groningen.

De gratis activiteiten vinden de gehele dag en ’s avonds plaats op de Grote Markt, het Martinikerkhof, het Infoversum-gebied en het Pioenpark. De activiteiten variëren van zwemmen, pingpongen en jeu de boules tot open yoga avonden en dansen op de Grote Markt.

tafeltennis

App Open Air

Met de app ‘Groningen open air’ kunnen de bezoekers en inwoners een Urban Health Safari doen. Met deze app kan je door de stad lopen en informatie krijgen over unieke locaties in de stad. De Beacon technologie die is gebruikt is uniek en voor het eerst gebruikt in de stad. De app is te downloaden via www.groningenopenair.nl voor smartphone en tablet via IOS en Android.

Building the Future of Health

Het buitenprogramma wordt georganiseerd in het kader van de grote internationale conferentie Building the Future of Health. Deze vindt plaats van 1 tot en met 4 juni 2016 in het UMCG in Groningen. De conferentie sluit aan bij het Nederlandse voorzitterschap van de Europese Unie in 2016.

Lees ook: Gezond buiten zijn in de stad Groningen

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden