Opnieuw kortingsactie regentonnen voor inwoners in gemeente Groningen

Regentonactie tijdens Bloemetjesmarkt twee jaar geleden.
Foto: Archief De Redactie

Inwoners van Groningen kunnen opnieuw met een kortingsactie regenton naar keuze te kopen voor 17,50 euro. Onder het motto ‘iedere tuin een ton!’ start de gemeente Groningen deze Goede Vrijdag voor het zesde jaar op rij met de kortingsactie.

Het doel van de actie is het regenwater op te vangen en te gebruiken om bloemen en planten in de tuin water te geven en inwoners te stimuleren om de stenen in de tuin te vervangen voor groene en bloeiende tuinen.

De actie loopt tot en met 1 december. Inwoners van de gemeente Groningen krijgen bij aankoop van een regenton het bedrag direct verrekend bij de kassa van de deelnemende winkels in Groningen, Haren en Meeden.

Operatie Steenbreek

De gemeente Groningen ondersteunt met de kortingsbon de doelen vanuit Operatie Steenbreek. Dit onttegelingsproject is een samenwerking van verschillende Nederlandse gemeentes om verdere verstening van de Nederlandse tuinen tegen te gaan.

De folder met de kortingsbon, de deelnemende winkels en informatie is hier te downloaden. De kortingsactie geldt niet voor online bestellingen of afhalen bij de winkel, maar uitsluitend bij aankoop in de fysieke winkel.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden