Beperkte dienstverlening gemeente Groningen

Foto: De Redactie

Ook woensdag 6 januari is er beperkte dienstverlening vanuit de gemeente Groningen, in verband met de aanhoudende vorst en gladheid door de ijzel.

Dit houdt in dat de telefonische bereikbaarheid niet optimaal is en ook niet alle balies geopend zijn, meldt de gemeente.

Strooien

Tussen 21.00 uur en 24.00 uur dinsdagavond strooide de strooiploeg een nieuwe laag strooizout. In de nacht van dinsdag op woensdag vanaf 3.30 uur rijden de strooiwagens opnieuw uit om de hoofdroutes in de gemeente te voorzien van een nieuwe laag strooizout. Een overzicht van deze hoofdroutes staat op de gemeentelijke website:gemeente.groningen.nl/gestrooidewegenbijgladheid

Loketten Burgerzaken

Op woensdag 6 januari blijven de loketten in Lewenborg en het Martiniziekenhuis gesloten. Degenen die voor woensdag een afspraak in Lewenborg hadden zijn afgebeld. De loketten in Hoogkerk en aan de Kreupelstraat (centrum) zijn wel open.

Afval

De grijze en groene afvalcontainers worden ook op woensdag 6 januari niet geleegd. Datzelfde geldt voor de ondergrondse containers en papier-, glas- en kledingcontainers.

De vervangende inzamelronde voor de grijze containers is volgende week als de groene container aan de beurt zou zijn. De inzamelronde voor de groene container (biobak) vervalt op woensdag 6 januari.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen