Winnaar online talentenjacht MartiniPlaza bekend

Foto: MartiniPlaza

Mandy Nijboer is met het ingestuurde nummer Stay van Sugerland de winnaar van de online talentenjacht ‘Show your Talent’ van MartiniPlaza. Dat heeft MartiniPlaza vrijdag bekend gemaakt.

Zij wint de hoofdprijs en staat op zaterdag 17 oktober in het voorprogramma van de Edwin Evers Band, met The Originals.

Mandy Nijboer wist met een actieve campagne onder haar achterban maar liefst 1679 stemmen te verzamelen.

De tweede en derde prijs gaan naar Julia Lefers en Nienke Bak. De tweede en derde prijs bestaan uit een VIP Theaterarrangement en een Donar Slam-Dunk VIP Arrangement.

Groot succes

De organisatie is blij met de respons op de talentenjacht, die MartiniPlaza 3 juni lanceerde. Met tientallen inzendingen is duidelijk dat Groningen en omgeving barst van het talent.

“Hoe jammer is het dat dit talent nu allemaal thuis zit in deze crisis? Daar wilden wij wat aan doen” aldus de organisatie. “Dat dit project zo’n succes is geworden smaakt naar meer. We gaan dan ook kijken hoe we mensen kunnen blijven stimuleren vanuit huis met muziek of theater bezig te laten zijn”.

Meer dan 4200 stemmen uitgebracht

Op 30 april maakte de jury bestaande uit Willem de Kok (directeur MartiniPlaza), Annerie Knol (programmeur MartiniPlaza Theater), Karin Noeken (regisseur, artistiek leider van Theater de Steeg en bekend van cabaretformatie Vrouw Holland) en Erwin de Vries (tekstschrijver/zanger) een Top 10 bekend.

Vervolgens hebben de artiesten zelf stemmen verzameld door zoveel mogelijk mensen hun inzending te laten liken. In totaal zijn er meer dan 4200 stemmen uitgebracht.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden