Brainpower start nieuwe tour in Simplon

Foto: PR Simplon

Brainpower start zijn nieuwe tour op zaterdag 3 oktober in Simplon in Groningen.

De reputatie van Brainpower spreekt voor zich: met tien top-100 albums, meer dan 20 gouden en platina platen, ruim 3000 live-shows en meer dan een miljoen verkochte platen is hij één van de meest succesvolle Nederlandse rappers aller tijden. Van ‘Dansplaat’ tot ‘Boks Ouwe’ staan zijn talloze hits in de geheugens van meerdere generaties gegrift, en nog steeds is Brainpower zich verder aan het ontwikkelen.

Deze legend begon ooit in Amsterdam door non-stop mee te doen aan rapbattles en open-micsessies. Vanaf het begin schreef hij al zijn eigen nummers en snel werd hij ontdekt. Sindsdien heeft hij nooit meer stilgestaan, in 2018 won hij zelfs zijn eerste Amerikaanse prijs: de Global Peace Song Award voor zijn single ‘All The Same’. Ook is zijn track ‘Animal Sauvage’ te horen in de blockbuster ‘The Equalizer 2’. De afgelopen tijd bracht hij nog veel singles uit waarvan een aantal met Willie B, de producer van Kendrick Lamar, J. Coleen en Schoolboy Q.

Zijn allernieuwste Nederlandse single ‘Iedereen Zegt’ is het eerste voorproefje van zijn volgende Nederlandstalige album dat dit jaar uitkomt. Bij Simplon is de primeur voor zijn nieuwe bijbehorende tour.

De aanvang is om 20.45 uur.

Voor meer informatie: simplon.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden