Peter Heerschop en Viggo Waas presenteren feestelijke avond met Expeditie Tokyo

Peter Heerschop en Viggo Waas.
Foto: SPOT Groningen

Peter Heerschop en Viggo Waas komen vrijdag 22 mei met ‘Expeditie Tokyo’ naar De Oosterpoort in Groningen. Zij presenteren een feestelijke avond met nooit vertelde verhalen over de Olympische Spelen, gesprekken met Olympische medaillewinnaars en regionale talenten die zich hebben geplaatst voor Tokyo (of net niet), een Olympische quiz en nog veel meer.

De weg naar de Spelen

In dit feestelijke programma gaat het om Olympische dromen. Dromen van ooit, dromen van nu. Met elkaar. Een heerlijke avond. Presentatoren Peter Heerschop en Viggo Waas waren aanwezig bij 8 Olympische spelen. Daarover zijn al zoveel nog nooit vertelde verhalen. Die moeten eindelijk een keer worden verteld. Er zijn ook gesprekken met Olympische medaillewinnaars.

Grote namen

Uit het verleden, maar natuurlijk ook uit het nu. Maar ook gesprekken met unieke regionale talenten die zich inmiddels al geplaatst hebben voor Tokyo, of net niet. Wat hebben zij er allemaal voor gedaan en gelaten en wat zijn hun verwachtingen. Er is een Olympische Quiz, voor iedereen. Er wordt vol enthousiasme vertelt op wie je als kijker allemaal moet gaan letten. Er wordt gezongen, gelachen, gehuild, terug gekeken en vooruit. Sport is emotie. Sport wordt gekleurd door de verhalen. Meedoen is belangrijker dan winnen. Maar wie erbij is, wint sowieso.

De aanvang is om 20.15 uur.

Kijk voor meer informatie: spotgroningen.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden