Final flight van Mobility Service Airport Night Run is uitverkocht

Foto: Mobility Service Airport Night Run

De derde en laatste editie van de Mobility Service Airport Night Run is met 2.000 deelnemers uitverkocht. Het parcours van het hardloopevenement gaat over Groningen Airport Eelde en de naastgelegen bossen. De Mobility Service Airport Night Run vindt zaterdagavond 16 november plaats.

De Mobility Service Airport Night Run is hét evenement voor deelnemers die meer beleving, spanning en vernieuwing willen ervaren tijdens het hardlopen. Diverse muziekpunten en verrassingselementen zorgen voor nog meer sfeer langs de routes.

Alle deelnemers ontvangen naast een hoofdlampje ook een unieke medaille als aandenken. Om 19.30 uur wordt het startschot van de Kids Run gegeven door Hilda Boerma, commercieel directeur van Mobility Service Nederland. Vanaf 20.00 uur starten de volwassenen iedere twintig minuten in waves van 500.

Deelnemers kunnen op de splitsing kiezen tussen een parcours van ongeveer 6 en 10 kilometer. Nieuw dit jaar is de Kids Run met een afstand van 3 km voor kinderen in de leeftijdscategorie van 6 tot en met 12 jaar. Hieraan doen 250 kinderen met ouders aan mee. Ouders of verzorgers konden zich tegen een gereduceerd tarief opgeven als begeleider.

Final Flight

De derde editie van de Mobility Service Airport Night Run is tevens de laatste editie waarbij hardloopfanaten de mogelijkheid krijgen om over het vliegveld van Groningen Airport Eelde te lopen. De Night Run zal volgend jaar op een andere, nader bekend te maken, manier invulling krijgen.

Het concept van het lopen in het donker zal hetzelfde blijven, maar met een andere omgeving als decor.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden