Yvonne van den Eerenbeemt bij VRIJDAG in Groningen

Persfoto: Yvonne van den Eerenbeemt,
Foto: Foto: Ilja Keizer

Yvonne van den Eerenbeemt staat vrijdag 23 oktober met haar programma ‘Sirene’ in het VRIJDAG Theater (voorheen Prinsentheater) in Groningen.

In haar eerste avondvullende programma gaat Yvonne van den Eerenbeemt samen met het publiek in de piepzak zitten om vervolgens als de wiedeweerga de nooduitgangen op te zoeken. Want als de sirene loeit, is er eigenlijk geen tijd meer voor getreuzel.

‘Sirene’ gaat over de ploeterende mens en zijn verlangen naar houvast en noodremmen.

Yvonne van den Eerenbeemt
Yvonne van den Eerenbeemt won zilver bij het Concours om de Wim Sonneveldprijs 2014. ‘Yvonne is een groot talent en grijpt u bij de kladden’, oordeelde de jury van het Amsterdams Kleinkunstfestival.

Over deze finaleavond schreef het NRC ‘Beste actrice van de avond’ en de Volkskrant: ‘ijzersterk slot’.

Het Haarlems Dagblad schreef: ‘Yvonne weet iedereen op het verkeerde been te zetten en switcht moeiteloos van glasharde grappen naar gevoelige, wanhopige personages’.

Oktober Cabaretmaand
‘Sirene’ is 1 van de 4 voorstellingen in Oktober Cabaretmaand bij VRIJDAG. Wie 1 van de 4 voorstellingen bezocht/ bezoekt, krijgt telkens 5 euro korting op de andere voorstellingen.

Eerder speelden Martijn Schoneveld en Kiki Schippers al bij VRIJDAG. Op het optreden van Yvonne van den Eerenbeemt volgt nog een show van Martin Simek (verplaatst naar april 2016).

Lees ook: Oktober Cabaretmaand in VRIJDAG Theater

Vrijdag 23 oktober  om 20.30 uur in het VRIJDAG Theater (voorheen Prinsentheater), Noorderbuitensingel 11 in Groningen.
Entree € 12,50, studenten € 10,-, Stadjerspas € 2,50.

Voor meer informatie en reserveren: www.bijvrijdag.nl.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen