Oktober Cabaretmaand in VRIJDAG Theater

Foto: VRIJDAG Persfoto Kiki Schippers - Wie kijkt - foto Esmée Franken

Oktober is cabaretmaand in het intieme VRIJDAG Theater waar je met korting naar cabarettalent uit het hele land kunt.

Kiki Schippers, Martin Simek, Pepijn Schoneveld en Yvonne van den Eerenbeemt geven voorstellingen. Bezoek je een van de vier voorstellingen dan krijg je op de andere voorstellingen telkens 5 euro korting.

Kiki Schippers
Kiki Schippers bijt zaterdag 2 oktober de spits af met haar nieuwe avondvullende programma Wie kijkt?

Wie Kijkt?
Kiki gaat bewapend met sterke liedjes over liefde, dorst en dood op zoek naar blinde vlekken en ongeziene gasten. Hartstochtelijk en kwetsbaar vertelt ze over camera’s bij de grens en het betrappen van een geliefde om uit te komen bij de grenzen van de vrijheid.

Publieksprijs
Zij was eind 2014 winnaar van de Publieksprijs én won de Persoonlijkheidsprijs bij cabaretfestival Cameretten. De jury van het Leids Cabaret Festival zei over haar: ‘Kiki Schippers heeft alles wat je als cabaretière zou willen hebben. Een theatraal lijf, een prachtige stem, een geweldige timing en het vermogen de ziel te kunnen raken.’

De voorstelling is zondag 2 oktober om 20.00 uur
Locatie: Het VRIJDAG Theater (voorheen Prinsentheater), Noorderbuitensingel 11 in Groningen. Entree € 12,50, studenten € 10,-.

Meer informatie en reserveren: www.bijvrijdag.nl.

Oktober Cabaretmaand
Zaterdag 10 oktober speelt Martin Simek ‘Enkelspel’. Vrijdag 16 oktober speelt Martijn Schoneveld ‘Morgen klaart het op’. Vrijdag 23 oktober komt Yvonne van den Eerenbeemt naar het VRIJDAG Theater met ‘SIRENE’.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden