ReitdiepPOP viert eerste lustrum

Foto: © Evert Jan Luchies

Muziekfestival ReitdiepPOP viert vrijdag 13 en zaterdag 14 september hun lustrum aan de Reitdiephaven. Ook voor de vijfde editie pakt de organisatie flink uit en is onder andere de topband Memphis Maniacs geboekt.

Op de eerste dag vrijdag 13 september vindt, na het succes van vorig jaar, opnieuw een Chill & Grill Unlimited BBQ plaats, voorafgaand aan het muzikale geweld van de Memphis Maniacs en meerdere supportacts. Tickets voor de vrijdag zijn verkrijgbaar via tickets.reitdieppop.nl

De tweede festivaldag wordt geopend door leerlingen van de Rietzee, een van de basisscholen in de Reitdiepwijk. Zij laten een uur lang hun muzikale talent zien aan het publiek, gevolgd door een veelzijdig kinderprogramma voor de jongste bezoekers. Op het programma staat onder andere de befaamde Pimp My Bike en een kinderdisco verzorgd door Cool Kids Party. De zaterdag is gratis toegankelijk

In de avonduren kunnen bezoekers dansen en uit hun dak gaan bij The Big 90’s & 00’s party en Karambam. Om het geheel compleet te maken, heeft de organisatie van ReitdiepPOP gekozen voor Stadslab als horecapartner.

Vele sponsoren en het VSB Fonds ondersteunen het festival. Samen zorgen zij er voor dat bezoekers, jong en oud, twee dagen lang plezier kunnen hebben aan de mooiste stadsjachthaven van Groningen, de Reitdiephaven.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden