Locatie ‘Dichters in het Donker’ gewijzigd

Foto: CC BY-SA 3.0/Wikpedia Commons/ Wutsje

Het poëzie-event ‘Dichters in het Donker’ vindt woensdag 14 augustus plaats in de Kroeg van Klaas in plaats van het Sterrebos. De locatie is gewijzigd omdat het intrillen van de damwanden voor de ombouw van de zuidelijke ringweg ook deze week in de avonduren plaatsvindt tot 23.00 uur.

Het poëziefestival, dat dit jaar haar eerste lustrum viert, werd de afgelopen jaren gehouden in de Muziekkoepel in het Sterrebos.

De presentatie van de vijfde editie van ‘Dichters in het Donker’ wordt verzorgd door de Groninger Stadsdichter Renée Luth. Zij zal ook uit eigen werk voordragen.

Hoofdact is de de voormalige Rotterdamse stadsdichter met Groninger roots Daniël Dee. Maaike Rijntjes is de voormalige kinderdichter des vaderlands. Ook de voormalige Groninger Stadsdichter Lilian Zielstra brengt recent werk ten gehore. Liedjeszanger Martijn van der Zande brengt tijdens een muzikaal intermezzo een aantal eigen nummers ten gehore.

Het poëzie-event wordt georganiseerd door het Comité Sterrebos Live in samenwerking met Marleen Vermooten van de Kroeg van Klaas.

Locatie

Kroeg van Klaas, Oosterweg 26 in Groningen.

Kijk hier voor meer informatie en deelnemende dichters.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden