Tickets voor de Groninger Museumnacht 2019 nu te koop

Foto: Archief De Redactie

De online ticketverkoop voor de Groninger Museumnacht is van start gegaan. Tijdens de Museumnacht zijn voor 5 euro op zaterdag 7 september tussen 19:00 en 1:00 uur vijf musea te bezoeken.

Dit zijn het Groninger Museum, GRID Grafisch Museum Groningen, Storyworld, Noordelijk Scheepvaartmuseum en Universiteitsmuseum Groningen.

Storyworld

Een nieuwe naam is Storyworld, museum voor strips, animatie en games. Storyworld opent eind 2019 in het Groninger Forum aan de Nieuwe Markt, maar geeft tijdens de Museumnacht op een pop-up locatie aan het Hereplein onder andere workshops striptekenen, gifjes maken en animatie.

Verder werkt de organisatie voor deze editie intensief samen met het Cultureel Studentencentrum USVA, dat in elk museum een programmaonderdeel verzorgt.

Tickets

Tickets kosten 5 euro en zijn online verkrijgbaar op tickets.groningermuseum.nl. Het online ticket kan vanaf 5 september bij de kassa’s van de deelnemende musea (met uitzondering van Storyworld) worden ingewisseld voor een polsbandje. Deze geeft tijdens de Museumnacht op 7 september toegang tot alle locaties. Het polsbandje geeft na de Museumnacht bovendien recht op één herhalingsbezoek aan een van de 5 deelnemende musea.

De organisatie van de Groninger Museumnacht zoekt nog vrijwilligers. Mensen die willen helpen er een onvergetelijke nacht van te maken, kunnen een bericht sturen naar Lynn Zwartsenburg via [email protected].

De vorige twee edities waren volledig uitverkocht. Houd groningermuseumnacht.nl in de gaten voor het volledige programma van kunst, muziek, workshops en lezingen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden