Eerste kaarten Noorderzon woensdag in verkoop

Gravity and Other Myths.
Foto: © Helpmann

De Early Bird voorverkoop van de 29e editie van Noorderzon Performing Arts Festival Groningen start vandaag woensdag 15 mei om 12.00 uur. Zeven voorstellingen uit het internationale hoofdprogramma gaan deze week in de verkoop tot en met 22 mei.

Absurd poppentheater in de ruimte, twee wereldberoemde choreografen en de terugkomst van een onverschrokken circusgroep: bezoekers kunnen zich alvast verzekeren bij een plekje bij een selectie typische Noorderzonvoorstellingen.

De voorstellingen zijn onder andere het circustheater Gravity and Other Myths, de première van betoverende filmhommage aan het wad met het Noordpool Orkest en Ruben Smit en Dragon van Guillermo Calderon. De rest van het programma van Noorderzon wordt binnenkort bekend gemaakt.

Noorderzon opent met pluizig bosdierenorkest dat het heelal verkent in krankzinnig poppentheaterstuk ‘Space – The 3rd Season’ van Socalled & Friends.

Noorderzon Performing Arts Festival Groningen is een combinatie van een internationaal podiumkunstenfestival en een groot zomerfeest in het Noorderplantsoen.

Het festival vindt plaats van 15 tot en met 25 augustus.

Kijk voor meer informatie: noorderzon.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden