Sfeervolle KLM Urban Trail Groningen zondag

Foto: Jan Buurma

Met 3.500 deelnemers startte de uitverkochte editie van KLM Urban Trail Groningen zondag op de Vismarkt. V

Een aantal highlights van de vierde editie waren de Gasunie, het Provinciehuis, Vesta Woonforum en de Universiteitsbibliotheek. Samen met nog 17 andere locaties was het totaal parcours een groot succes.

De deelnemers genoten onder perfecte omstandigheden van de ochtendloop. De temperaturen waren tijdens het startschot aan de koude kant, waarna de zon doorbrak en de fanatiekelingen zich konden opwarmen in de locaties. Zonder wedstrijdelement en met extra veel beleving konden de lopers kiezen uit de ongeveer 5 of 11 kilometers.

In bijna alle locaties konden de lopers genieten van diversiteit aan entertainment en samen met de toeschouwers maakte dit het evenement compleet. “Wat een fantastische dag! Als organisatie zijn we zeer tevreden over het verloop van de dag. Geweldig om te zien dat zoveel deelnemers enthousiast en blij over de finish komen,” aldus Elske Dijkstra, organisator van de KLM Urban Trail Groningen.

Na afloop ontvingen de deelnemers een KLM Urban Trail Groningen medaille en een welverdiend ontbijtpakket.

De eerstvolgende KLM Urban Trails vinden plaats in Rotterdam (12 mei), Zwolle (19 mei), Utrecht (16 juni) en Leeuwarden (23 juni). Alle KLM Urban Trails zijn te vinden op www.klmurbantrailseries.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden