Uittips voor zondag 20 september

Foto: De Redactie

Deze zondag biedt verschillende mogelijkheden: Een beurs, tentoonstelling, eten en theater en het is Culturele Zondag. Een aantal tips op een rijtje:

Paraview Spirituele Paranormaalbeurs
Vandaag is de 2e dag van Paraview Spirituele Paranormaalbeurs in Martiniplaza. Op de beurs zijn paragnosten, auralezers, helderzienden en nog veel meer. Deze dag is de beurs geopend van 11.00 uur – 17.30 uur. Deze beurs is te combineren met een sieradenbeurs.
Lees ook: Paraview Spirituele Paranormaalbeurs

Noorderlicht Fotomanifestatie 2015 – Data Rush
De Oude Suikerfabriek in Groningen is tot en met zondag 11 oktober het decor van de 22ste Noorderlicht Internationale Fotomanifestatie.

Het thema van het festival is ‘DATA RUSH’. De tentoonstelling maakt de balans op van het digitale tijdperk. We omringen ons met virtuele netwerken, maar in hoeverre hebben wij zelf nog de macht over onze data? Op deze zondag is de tentoonstelling geopend van 11.00 uur tot 21.00 uur.
Lees ook:  22ste Noorderlicht Internationale Fotomanifestatie in Oude Suikerfabriek

Expositie van Marleen Bakker
Vandaag opent deze speciale expositie over “Puber portretten”. Speciale portretten “Van afwezig, of verstoord, tot ronduit afwerend”. De expositie is te zien tot en met zondag 11 oktober in de kerk van Klein Wetsinge.  Iedere dag geopend van 11.00 uur tot 18.00 uur.
Lees ook: Expositie portretten Marleen Bakker in de kerk van Klein Wetsinge

Rrrollend Groningen
Rrrollend Groningen, een succesvol evenement in nu al 12 prachtige steden! Tientallen mobiele eetgelegenheden vormen het grote openluchtrestaurant op de Ossemarkt. Alles waar je naar zoekt: hapjes, drankje, entertainment, theater en gezelligheid is hier te vinden. Als je geen trek hebt krijg je het wel van de heerlijke geuren.
Deze dag is het restaurant geopend van 12.00 uur tot 20.00 uur.
Knipsel plein
Lees ook: Rrrrollend Groningen: Foodtruckfestival in ’t hart van de stad

Culturele zondag bij Het Paleis
Tijdens deze culturele zondag is Het Paleis geopend voor publiek.
Van 13.00 uur tot 16.00 uur zijn er open ateliers ter bezichtiging met verschillende exposities.
Om 14.00 uur is er een rondleiding en prestatie van het Paleis. Verzamelen is op het binnenplein.
van 16.00 uur tot 17.00 uur is de presentatie van het boekje “5 jaar Paleis, twee stappen voorwaarts, een opzij.” Het boekje gaat over de nog korte geschiedenis van het Paleis: van ‘bouwval’, die nodig aan renovatie toe was, tot glanzend en glimmend ‘Paleis’. Het eerste exemplaar wordt aangeboden aan wethouder Paul Rook.
knipsel het paleis
Voor meer informatie: www.paleisgroningen.nl
Het Paleis is een cultureel woon- en werkcomplex, een inspirerende plek voor kunstenaars, vormgevers, ondernemers en cultuurliefhebbers.

Het Houten Huis in het Grand Theatre
Een nieuwe voorstelling van Gronings eigen jeugdtheatergezelschap. ‘Muziek van beneden’ is voor iedereen die buren heeft. Een familievoorstelling over een straat vol dichte deuren, overlopende harten, ongewone ontmoetingen en muziek die door alle muren dringt. De voorstelling is om 14.30 uur in het Grand Theatre.
Voor meer informatie: de-oosterpoort.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden