Inschrijven voor Plantsoenloop geopend

Foto: John Galliard

De inschrijving voor de jaarlijkse Plantsoenloop is geopend.

De Plantsoenloop is met 58 jaar een nostalgisch hardloopevenement in het Noorderplantsoen, dat zaterdag 7 november plaatsvindt.

Kinderen, recreanten en wedstrijdlopers kunnen zich vanaf nu voor verschillende afstanden variërend van 1 tot 8 km inschrijven.

Kinderen van 4 tot en met 9 jaar kunnen meelopen met de 1K Kidsrun. Voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar is er de Scholierenloop van 2 km of 4 km.

Inschrijven
De kosten voor de 1K Kidsrun bedragen €3,75 en de Scholierenloop kost €5,75.

Scholen en groepen kunnen zich vanaf tien personen of meer ook inschrijven via een apart formulier.

Recreaten- en Wedstrijdloop
Ook is er een 4 en 8 km Recreantenloop en Wedstrijdloop. Deelnemers moeten 12 jaar of ouder zijn en voor de wedstrijd aan een bepaalde tijdslimiet voldoen. De kosten hiervoor zijn €12,-.

Goede doel
Het Jeugdsportfonds Groningen is als goed doel verbonden aan de Plantsoenloop net als in 2014. Jeugdsportfonds is een landelijke organisatie die ervoor zorgt dat kinderen, voor wie het wegens financiële middelen niet mogelijk is om te kunnen sporten, de kans krijgen om te sporten.

Het fonds betaalt het lidmaatschap direct aan de vereniging en financiert sportkleding en -materiaal door middel van tegoedbonnen. De opbrengst wordt aan kinderen in de provincie Groningen besteed.

Kijk voor meer informatie, inschrijven en starttijden op www.plantsoenloop.nl.

.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden