POPgroningen en VRIJDAG organiseren provinciebrede Groninger popmeeting

Foto: Joost Nuijten

Op dinsdag 11 december vindt de zesde provinciebrede Groninger popmeeting plaats, een initiatief van POPgroningen in samenwerking met VRIJDAG.

POPgroningen is sinds begin 2011 actief als provinciale popkoepel van Groningen en maakt sinds juni 2014 onderdeel uit van VRIJDAG (fusie Kunstencentrum en Muziekschool Groningen).

POPgroningen organiseert dinsdag 11 december een Groninger popmeeting. Bij deze provincie brede meeting van en voor het popveld van Groningen, uit stad en ommeland ligt de focus op inspiratie opdoen, nieuwe mensen ontmoeten, netwerken, nieuwe inzichten verkrijgen en ervaringen, ideeën en kennis uitwisselen.

Er vonden eerder al waardevolle meetings plaats in samenwerking met OOST, Vera, Simplon, Noorderpoort Kunst & Multimedia en VRIJDAG.

De locatie en de inhoud van de Groninger popmeeting is nog niet bekend. Hier zal binnenkort meer informatie over zijn.

Opzet van de avond

De avond zal om 19.30 uur geopend worden met een openingswoord, waarna een inspirerende presentatie volgt die zal overgaan in een panel. Vervolgens zullen we in groepen uiteengaan. Ter afsluiting van de avond is er om 22.00 uur een gezamenlijke borrel.

De Groninger popmeeting is besloten, dat wil zeggen op uitnodiging. Heb je geen uitnodiging ontvangen, maar wil je er graag bij zijn? Mail dan [email protected], let op: voeg een korte motivatie toe waarom je er bij wilt zijn.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen