Wende maakt line-up festival PlatoPlanet compleet

Foto: Archief De Redactie/ Jan Buurma

Wende maakt de line-up van het festival PlatoPlanet compleet. Het festival vindt zondagmiddag 30 september plaats in De Oosterpoort.

Ook dit jaar organiseert muziekwinkel Plato in samenwerking met De Oosterpoort het PlatoPlanet festival, waarbij nieuwe en opkomende bands te zien zijn.

Wende – MENS (preview)

Wende is een van de populairste artiesten van Nederland, won een waslijst aan prijzen en is dit jaar zelfs huiskunstenares bij Koninklijk Theater Carré.

Waarom Wende dan in godsnaam op het affiche van een festival voor aanstormende Nederlandse acts staat? Omdat ze zich met haar grensverleggende projecten iedere keer weer opnieuw uitvindt. Omdat ze altijd weer het onbekende pad kiest.

Tijdens PlatoPlanet krijg je een voorproefje van de show waarmee Wende op 16 november in De Oosterpoort staat. Een show waarbij ze teksten van Joost Zwagerman en Dimitri Verhulst en natuurlijk zichzelf verbindt met bloedspannende electrobeats of deze verpakt in breekbare liedjes.

Eerder waren al bevestigd: Marlene Bakker, Judy Blank, HOWRAH, Waltzburg, Yorick van Norden, Amy Root, Nana Adjoa, Meadowlake en Lewsberg.

Kaarten zijn te koop bij De Oosterpoort. Bij besteding vanaf 15 bij Plato krijg je 2 tickets gratis.

De aanvang is om 15.00 uur.

Voor meer informatie: de-oosterpoort.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen