Pasar Malam Djempol in Kardinge Groningen 2018

Vanaf vandaag, vrijdag 31 augustus staat Kardinge Groningen in het teken van Pasar Festival Djempol. Op het festival ontmoeten alle leeftijden en culturen elkaar in een sfeervolle mix van Oost en West.

Het tropische evenement biedt een grote Oosterse markt, heerlijk Aziatisch eten, (kinder)activiteiten, livemuziek en dans.

Op de Oosterse markt is een groot aanbod van unieke artikelen zoals houtsnijwerk en batik stoffen uit Bali, olieverfschilderijen uit Thailand, zijden kleding uit China, lederwaren uit Afrika, massage-olie uit Azië, Molukse artikelen, talloze geuren wierook, sieraden, decoraties, CD’s, exotische vruchten, sambal, spekkoek en nog veel meer.

Verre landen als Indonesië, Thailand en China zullen vertegenwoordigd zijn waardoor u op zeer verschillende en uiteenlopende wijze kennis kunt maken met de culturele rijkdom van Azië.

Voor het imposante Borobudur-decor treden onder andere Berget Lewis, Massada, Jimi Bellmartin, Jeffrey Heesen, Ben Heart, The Crazy Rockers, Bouke en Ray Smith op.

Culinair genieten

Geniet van Oosterse gerechten, lekkere tussendoortjes zoals hartige en zoetige snacks, vruchten, sapjes en ijsjes, waarvan de geuren en smaken uw zintuigen tot het uiterste doen prikkelen!

Bij Pasar Festival Djempol kan heerlijk gegeten worden bij de verschillende specialiteitenrestaurants en snackstands. De Indonesische en Molukse keuken zijn ruim vertegenwoordigd. Op gezellig ingerichte terrasjes genieten van eten wat veelal op traditionele wijze wordt bereid. Maar ook tjendol, ijs-shanghai, spekkoek- of durian ijsjes zijn te verkrijgen. Daarnaast ook vers tropisch fruit en frisse cocktails/smoothies.

‘Selamat Datang’ ofwel van harte welkom bij de meest onderscheidende Pasar Malams van Nederland. Shoppen, smullen en swingen in de mooiste Oosterse ambiance bij Pasar Festival Djempol!

Kinderactiviteiten

Voor de kinderen zijn er ook activiteiten zoals een groot springkussen in Oosterse stijl met leuke obstakels en een glijbaan. Daarnaast kunnen kinderen kleuren, knutselen, dansen en worden geschminkt.

Thema en openingstijden

  • ‘Pesta Maluku Friday’ van 13.00 uur tot 23.00 uur;
  • ‘Saturday Night Fever’ van 12.00 uur tot 22.00 uur;
  • ‘Rock ‘n Rollin Sunday’ van 12.00 uur tot 20.00 uur.

Locatie

Kardinge, Kardingerplein 1, 9735 AA Groningen

Kijk voor meer informatie en het podiumprogramma op www.pasarfestival.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen