Tweede editie van 112Groningen Dag

Foto: Archief De Redactie

Zaterdag 16 juni 2018 vindt de tweede editie van de 112Groningen Dag plaats.

De 112-dag biedt een veiligheids- en informatiemarkt met spectaculaire demonstraties. Het doel van deze dag is de burger actief kennis laten maken met hulpdiensten, over hun werkzaamheden en taken bij calamiteiten of hulpverlening. En volgens 112groningen.nl nog belangrijker, de burger informeren over preventie en het voorkomen van calamiteiten.

De dag wordt geopend door Wilma Mansveld, directeur van de Veiligheidsregio Groningen.

Hulpverleners, zoals politie, Veiligheidsregio Groningen, Ambulancezorg, Bosbrandweer, Defensie en Justitie zijn aanwezig deze dag. Ook is er een markt met informatie over brand- en inbraak preventie, voorkomen van blikseminslag, BHV, reanimatie en nog veel meer.

Het Politie Orkest Noord-Nederland (PONN) geeft drie keer een concert op het podium, daarnaast zijn er doorlopend muzikale optredens.

De organisatie, in handen van 112groningen.nl, verwacht grote publieke belangstelling. Het advies is met het openbaar vervoer of de fiets te komen. Parkeren is mogelijk bij de P+R Karding, Hoogkerk en Haren. Kijk voor meer informatie: 112groningen.nl/parkeren

De 112GroningenDag is van 10.00 uur tot 17.00 uur in MartiniPlaza aan de Leonard Springerlaan 2 in Groningen.

Entree

  • Tot 4 jaar gratis;
  • Van 5 jaar tot 16 jaar is 2 euro;
  • Vanaf 17 jaar en ouder is 3 euro.

kijk voor meer informatie: 112groningen.nl of op facebook.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen