Uittips voor zondag 22 april

Punt van Reide.
Punt van Reide.
Foto: CC BY-SA 4.0/Wikipedia Commons/ Hardscarf

Vandaag kunnen tuinliefhebbers terecht bij de Noordelijke Kwekerijdagen en ook is de zeehondenkijkwand teruggeplaatst bij de Punt van Reide in Termunten.

Noordelijke Kwekerijdagen

Op vandaag zijn de Noordelijke Kwekerijendagen voor tuinliefhebbers te bezoeken. Bij Tuingoed Foltz in het Groningse Meeden vindt de grootste gespecialiseerde plantenmarkt van Noord-Nederland plaats met ongeveer 40 geselecteerde deelnemers uit Nederland, België en Duitsland. Kwekers, ontwerpers, kunstenaars en andere tuinspecialisten presenteren op het terrein van Foltz meer dan 4.000 verschillende plantensoorten, tuingereeschap, tuinbanken, beeldende kunst en nog veel meer. Ook is er een wijnproeverij, Engelse teas & scones en er is muziek.

De openingtijd is van 10.00 uur tot 17.00 uur. Locatie: Tuingoed Foltz, Hereweg 346 in Meeden.

Voor meer informatie: www.tuingoedfoltz.nl

Zeehondenkijkwand bij de Punt van Reide

Mensen kunnen weer zeehonden kijken bij de zeehondenkijkwand bij de Punt van Reide in Termunten. De zeehondenkijkwand is afgelopen donderdag 19 april teruggeplaatst door het Groninger Landschap.

Het doel van deze wand is dat mensen kunnen genieten van de zeehonden zonder dat ze verstoord worden. Dit jaar zal hier extra toezicht op zijn.

De zeehondenkijkwand is te bereiken door een korte wandeling door de polder Breebaart. De auto of fiets kan geparkeerd worden bij bezoekerscentrum Reidehoeve in Termunten. Vanaf daar is het 10 minuten wandelen. Kijk voor meer informatie: groningerlandschap.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen