Hans en Grietje De Musical in MartiniPlaza

Foto: You Tube/Beeldcitaat {Van Hoorne Entertainment}

De familiemusical Hans en Grietje staat vandaag op het programma in MartiniPlaza in Groningen.

Hans en Grietje

‘Knibbel, Knabbel, Knuisje, wie knabbelt er aan mijn huisje?’ ‘Het sprookje gaat over de kinderen Hans en Grietje uit het houthakkersgezin, waarvan de vader de kinderen niet meer kan onderhouden. Hij besluit Hans en Grietje achter te laten in het bos, in de hoop dat iemand ze vindt.

Na dagen lopen komen de kinderen de grappige, groene tovenaar Titus tegen, die ze meeneemt naar een bijzonder huisje. Alles is van snoep, koek en lekkernijen!

Het lijkt erop dat Hans en Grietje nooit meer honger hoeven te lijden. Maar wat zij niet weten is dat Titus’ gemene vrouw Fien iets heel anders van plan is’.

Het hele gezin kan genieten van dit sprookje.

De rol van Grietje wordt vertolkt door Janouk Kelderman, bekend als presentatrice van Keet! bij RTL Telekids en het duo Titus en Fien wordt gespeeld door Michael van Hoorne en Esther van Santen.

Sprookjes Verkleedwedstrijd

Aan Hans & Grietje De Musical is een Sprookjes Verkleedwedstrijd verbonden. Kinderen die verkleed naar het theater komen maken kans op een sprookjesachtig prijzenpakket.

Na afloop van de voorstelling kun de kinderen met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide Meet & Greet. Daarnaast kan iedereen swingen tijdens de Sprookjes Afterparty.

Hans & Grietje De Musical is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Voor meer informatie: martiniplaza.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden