Weekend Uittips op zaterdag 27 juni in Groningen

Foto: CC BY - SA 2.5 / Wikipedia Commons / Mvasquez

Dit weekend zijn er veel leuke activiteiten in Groningen.

Zaterdag 27 juni:

 • Zomerbraderie in Lewenborg; een gezellige braderie met verschillende kramen bij het winkelcentrum van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Knipsel zomerbraderie lewenborg

 • Braderie op het Damsterplein; op het Damsterplein in Groningen is een braderie met nieuwe waren en een vlooienmarkt met antieke en gebruikte spullen. Het evenement   is georganiseerd door ondernemersvereniging Damsterkwartier en Organisatieburo Vitalis. Het is de tweede markt in een serie van vier nieuwe markten. De volgende data’s zijn: 25 juli en 22 augustus 2015
  Lees ook: Voorjaarsmarkt op Damsterplein in Groningen

 

 

 

Zaterdag 27 juni en Zondag 28 juni

 • Rrrollend Groningen: een nieuw Foodtruckfestival op de Ossenmarkt. Verschillende heerlijke gerechten bereidt in Foodtrucks uit heel Nederland, verder zijn er optredens van sing and songwriters. Het festival is op vrijdag 26 juni geopend.
  Openingstijden: op zaterdag 27 juni van 12.00 uur tot 00.00 uur en zondag 28 juni van 12.00 tot 21.00 uur.
  Lees ook: Rrrrollend Groningen: een nieuw Foodtruckfestival op de Ossenmarkt in de stad.

Knipsel rapalje zomerfolk

 • Rapalje Zomerfolk Festival: Een festival in het stadspark met binnen- en buitenlandse bands, lekker eten, workshops en natuurlijk het 20-jarig jubileum van Rapalje. Ook is er een Kinderdorp met leuke activiteiten voor de kids.
  Zaterdag 27 juni 2015 begint het festival om 12:00 uur tot  00:00 uur en zondag 28 juni van 11:00 uur tot 20:00 uur.
  Lees ook: Rapalje Zomerfolk Festival

 

 • Midzomerfestival bij Buitenplaats Reitdiep
  Zaterdag 27 en zondag 28 juni organiseert het Groninger Landschap  het vierde Midzomerfestival. Dit natuurdoe-spektakel voor kinderen vindt plaats bij Buitenplaats Reitdiep in Noorderhoogebrug.

  Het programma biedt (natuur)activiteiten als haaientanden zoeken, braakballen pluizen, vogels tekenen en waterbeestjes vangen, bezoekers kunnen overleven in de natuur door hun eigen brood te bakken, over touwbruggen te lopen en dieren in het donker te herkennen. Jeugdige ‘kunstenaars’ kunnen met penseel of potlood aan de slag met vogelschilder Erik van Ommen en vogelliefhebbers kunnen hun kennis testen in een vogelquiz.
  Het festival duurt beide dagen van 11.00 tot 17.00 uur.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden