Smullen in het Ebbingekwartier op drie foodfestivals

Foto: Publiek Domein

In juni zit je goed in het Ebbingekwartier met het FoodFilmFestival On Tour in Het Paleis, de Culinaire Verleiding in het Ebbingekwartier. Het culturele foodfestival Lepeltje Lepeltje sluit af op 19 tot en met 21 juni.

5 juni – FoodFilmfestival
Vrijdag 5 juni vindt de eerste editie van Food Filmfestival On Tour plaats in Het Paleis in Groningen. Thema: ‘Melk’. Samen met  programmapartner de Vogelbescherming wordt dit thema vanuit food, film en festival benaderd. Dit wordt gedaan door The Moo Man film, een talkshow, een workshop plantaardige melk maken, een melkproeverij en een boerenmarktje.

Thema: Melk
Thema: Melk

6 & 7 juni – de Culinaire Verleiding
Het Ebbingekwartierterrein word ingericht als het culinaire centrum van de stad Groningen. Van foodtrucks en eetstands, tot Surinaamse roti en Hollandse runder stoofpot: van biologisch tot lekker ongezond. Er is live- muziek met optredens van diverse bands en dj’s. Bovendien is er een openluchttheater en ook aan de kleintjes is gedacht. De toegang is gratis.
cc by sa 3.0 wikipedia commons laig
19 t/m 21 juni – Lepeltje Lepeltje
Drie dagen Bourgondisch genieten. Van vrijdag 19 tot en met zondag 21 juni vindt de eerste editie van Lepeltje Lepeltje plaats. Het Ebbingekwartierterrein wordt het toneel van hét culturele foodfestival voor jong en oud, waarbij al je zintuigen worden geprikkeld.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen