Opnieuw deelnemersrecord voor de 4Mijl4You

Foto: Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra

De Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra stevent dit jaar opnieuw op een deelnemersrecord af. De teller staat al op meer dan 1.900 deelnemers met nog twee dagen voor het evenement.

Het aantal startnummer is uitgebreid naar 2.000 deelnemers, na de uitverkochte editie van afgelopen jaar met 1.500 deelnemers. De 4 Mijl4You heeft zich hiermee definitief bij de grotere evenementen in de stad Groningen gevestigd.

4Mijl4You

Tijdens de 4Mijl4You mogen de deelnemers het officiële 4Mijl-parcours op alternatieve wijze afleggen. Dat kan wandelend, hardlopend, fietsend, rolschaatsend of op een skelter of scootmobiel zijn. De bedoeling van de 4Mijl4You is dat iedereen de 4 Mijl van Groningen op z’n eigen manier kan beleven en voor iedereen is.

Deelnemers

Het deelnemersveld is ook dit jaar weer heel divers. Zo doet Cosis NOVO en Promens Care, een organisatie die mensen met geestelijke en psychische problemen begeleidt, met ruim tweehonderd mensen mee. Ook de directeur van Healthy Ageing Network Noord Nederland, Daan Bultje, is van de partij.

Daarnaast verschijnen onder meer de rolschaatsclub WKC uit Winschoten en Kids United aan de startlijn in Haren.

De laatste is dit jaar ook als goed doel aan de 4Mijl4You en de Menzis 4 Mijl van Groningen verbonden en zij komen met zo’n 70 kinderen naar het evenement, waarvan de jongste 6 jaar is.

Startschot

Het eerste startschot, voor de 3 kilometer per uur groep, vindt zaterdag 7 oktober plaats om 20.15 uur aan de Kerklaan in Haren. De 6 kilometer per uur groep start om 20.30 uur en om 21.00 uur starten de laatste deelnemers van de 15 kilometer per uur groep.

De deelnemers zullen begeleid worden door muziek en licht. Ook een viertal oude brandweerwagens zal de groepen vergezellen op hun route van Haren naar Groningen.

Net als bij de Menzis 4 Mijl van Groningen is de finish op de Vismarkt. De eerste deelnemers worden vanaf ongeveer 21.15 uur verwacht. Het publiek is welkom om al deze mensen een heel mooie finish te laten beleven.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden