Uittips voor zondag 1 oktober

Foto: CC BY-SA 4.0/Wikipedia Commons/ Michielverbeek

Genieten van een wijntje op de laatste dag van het Wijnfestival, naar LEEF, het gezondste evenement van ’t Noorden, inspiratie opdoen op het interieurfestival ‘Wonen in Groningen’, struinen over de Zeldzaam Mooi Markt of losgaan bij Life is a Beach bij DOT, het kan allemaal deze zondag.

Wijnfestival 2017

Liefhebbers kunnen vandaag, de laatste dag genieten van een goed glas wijn tijdens het Wijnfestival 2017. Verschillende wijnhandelaren staan deze tweede editie op het festival in de Der Aa-kerk. De wijnexperts vertellen van alles over de herkomst van de wijn. Een kaasplankje, verse vis, knapperig brood of een plateau met vleeswaren stillen de lekkere trek en voor de zoetekauwen chocolade en wijn kan een prachtige combinatie zijn.

De tijd is van 15.00 uur tot 20.00 uur. Voor meer informatie: wijnfestival-groningen.nl.

LEEFevent in Martiniplaza

LEEF! het leukste én gezondste evenement van ’t Noorden vindt plaats dit weekend op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober in de MartiniPlaza. Bij LEEF! is aandacht voor de thema’s gezond, actief, ontspannen en pure voeding.

Naast een leuke beursvloer is er een activiteitenprogramma, zoals met XL-lezingen of een yogaworkshop volgen of bijvoorbeeld op de spinningfiets springen, of in de Leef-Academy tips krijgen van onder andere Carlos Lens. Ook is er een Sportarena en zijn er XL-lezingen.

Zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Locatie: MartiniPlaza, Leonard Springerlaan 2 in Groningen.

Voor meer informatie: www.leefevent.nl en www.martiniplaza.nl/evenementen/leef-event

Wonen in Groningen

Tijdens het event ‘Wonen in Groningen’ zetten zeventien Groningse woonwinkels vandaag hun deuren open. Het interieurfestival kan bezocht worden om inspiratie en de nieuwste trends op te doen voor de donkere dagen, die in aankomst zijn. Het thema dit jaar is ‘Lokaal’. In elke zaak is ook iets bijzonders te doen.

Nieuw dit jaar is dat vijf ontwerpers nieuwe producten hebben ontworpen voor vijf winkeliers, gemaakt van lokale materialen. Kijk voor alle deelnemende winkels en meer informatie: uit.groningen.nl.

Zeldzaam Mooie Markt

Vandaag is er een extra editie van de Zeldzaam Mooie Markt op de Vismarkt in Groningen. Deze markt biedt unieke, originele en handgemaakte producten. Daarnaast is creatief hergebruik, vintage en retro artikelen te vinden. De markt is van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Life is a Beach

DOT organiseert vandaag voor de tweede keer Life is a Beach. Op het terras en stadsstrand van DOT kunnen bezoekers genieten van de DJ line up: Sir Felix, Dennis Kruissen, LarryKoek, Sebastian Davidson, Nicolas Haelg (Zwitserland).

Het terrein is geopend van 12.00 uur tot 21.00 uur. Lees ook: Life is a Beach#2 in DOT Groningen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen