Life is a Beach#2 in DOT Groningen

Foto: DOT Groningen

DOT organiseert zondag 1 oktober voor de tweede keer Life is a Beach samen met Corona. Met een ijzersterke DJ line up is iedereen welkom vanaf 12.00 uur op het terras en stadsstrand van DOT.

Sir Felix

Felix Pot, in de dancewereld beter bekend als Sir Felix, draait zondag 1 oktober voor de tweede keer tijdens Life is a Beach.

Zijn track ‘Hope’ werd twee jaar geleden door het toonaangevende weblog Dancing Astronout bekroond tot één van de tien meest gewaardeerde tracks van het Belgische dancefestival Tomorrowland. Zijn single ‘Safari’ is op Spotify meer dan 5 miljoen keer beluisterd.

Dennis Kruissen

Het verhaal achter de Utrechtse Dennis is bijzonder. Vijf jaar geleden plaatste hij zijn eerste mixtape op Soundcloud. Zijn muziek werd zo goed ontvangen dat deze man in een razend tempo bekendheid verwierf. Als de zon schijnt is er Dennis Kruissen. Verschillende mixtapes en tracks zijn al meer dan een miljoen keer beluisterd onder andere door zijn grote schare fans in Frankrijk.

LarryKoek

Mark Haaxman en Lars Maasland begonnen hun samenwerking in hun studententijd en noemen zich LarryKoek sinds augustus van 2014. Zo krijgen ze een contract bij Be Yourself Music en wordt de track ‘Premiere Fois’ een hype met een slordige miljoen plays op hun SoundCloud-pagina. Ook brengen ze een remix van Dotan’s ‘Hungry’.

In de zomer van 2015 weet hun single ‘Honeybee’ met de vocalen van de Canadese zanger Bodhi Jones, onder de aandacht te komen.

Sebastian Davidson

Jarenlang was Sebastian Davidson een eenzame ambassadeur van de deep en downtempo beach house, de stroming die het beste tot z’n recht komt op party eilanden zoals Ibiza. Zijn single “Should Love You“, uitgebracht via Armada Music heeft inmiddels meer dan 300.00 plays op Spotify, stond in de Amerikaanse Spotify Viral Top 50 chart en wordt nog steeds dagelijks gedraaid op Amerika’s grootste satelliet radiostation Sirius XM.

Nicolas Haelg (Zwitserland)

Nicolas Haelg wordt speciaal voor dit feest ingevlogen vanuit Zwitserland. Haelg is een echte geluidspionier die zijn eigen muzikale cosmos creëert met energieke, melodische en dromerige deep house producties.

Op 15-jarige leeftijd had hij al zes jaar piano-opleiding voltooid en leerde hij zichzelf gitaarspelen. Diverse hits volgden, waaronder het prachtige ‘Something Good’. Dez hit ‘Essential Tune’ werd gekroond door Pete Tong in zijn legendarische radioshow op BBC1.

In 2016 kreeg Nicolas de ‘Swiss Night Life award’ voor de beste nieuwkomer uitgereikt.

Tickets

Tickets kosten in de voorverkoop 10 euro en bij de deur 15 euro. De ticketverkoop is inmiddels gestart.

Locatie

DOT Groningen, Vrydemalaan 2 in Groningen.

Tijd

Het terrein is open om 12.00 uur. Life is a Beach duurt tot 21.00 uur.

Het evenement wordt bij slecht weer naar binnen verplaatst.

Reacties