Avond4daagse Hoogkerk

Foto: Publiek Domein

Van maandag 18 mei tot en met donderdag 21 mei 2015 organiseert de Stichting Avond Wandelvierdaagse Hoogkerk de jaarlijkse wandelvierdaagse in Hoogkerk.

Tijdens de Avond4daagse is het mogelijk om 5 of 10  kilometer te lopen. De jongste deelnemers wandelen dagelijks 5 kilometer. Startpunt van de 5 km is om 18.15 uur en steeds op het grasveld voor de Vensterschool aan de Zuiderweg in Hoogkerk.  De laatste avond start de 5 km om 18.30 uur.

Oudere kinderen en volwassenen lopen steeds 10 kilometer. Zij starten om 18.00 uur aan de Verbetering. Als kinderen voor het eerst met de 10 km meelopen en hier eigenlijk te veel moeite mee hebben, mag worden overgestapt naar de 5 km.

Het gaat voor de kinderen vooral om het plezier in lopen en de gezelligheid om dit met zoveel mogelijk klasgenoten te doen, meldt de organisatie.

De wandelvierdaagse wordt donderdag 21 mei op feestelijke wijze afgesloten. De wandelaars worden tijdens hun laatste kilometers vergezeld door diverse drumbands/muziekkorpsen, die de wandelaars al spelend naar de finish bij het Dorpshuis begeleiden.
De laatste avond start de 5 km om 18.30 uur.

Inschrijven
Individuele wandelaars kunnen zich maandag 18 mei vanaf 17.30 uur inschrijven in de hal van de Vensterschool/Sporthal, Zuiderweg 70/4.

Meer informatie: www.avondvierdaagse-hoogkerk.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden