Noorderpoorttalent pakt uit tijdens ImpressFest 2017

Foto: Noorderpoort

Noorderpoort Kunst & Multimedia organiseert de zevende editie van ImpressFest 2017, hét jaarlijkse showcase festival van dinsdag 20 tot en met zaterdag 24 juni.

ImpressFest is hét jaarlijkse showcase festival voor kunst, theater, media en muziek in Groningen. Het thema dit jaar is ‘Great Again’.

Jong Noorderpoort-talenten presenteren de best-of en de producten die gedurende het jaar op de opleidingen zijn ontwikkeld onder één noemer. Muzikanten, artiesten, filmmakers presenteren geselecteerd werk van locatievoorstelling tot singer-songwriter en van korte film tot 3D-expositie.

Allerlei richtingen en disciplines

Alle disciplines dragen hun steentje bij aan de programmering en de organisatie van het festival. De techniek, het licht en het geluid worden verzorgd door de opleiding podium-& evenemententechniek. De organisatie ligt in handen van Noorderpoortstudenten van evenementenorganisatie.

Studenten van Multimedia geven website, applicatie en PR- en promomateriaal vorm en de studenten zorgen ook voor de aankleding van het festival.

Grote productie

Elk jaar wordt daarnaast een grote voorstelling gemaakt door talentvolle makers uit het Noorden. Dit jaar “There’s no business…” gemaakt door Koos Kregel (Hairspray) en “Fragmenten uit een Mensentuin” onder regie van Taco van Dijk (o.a. De Jongens).

Kaartverkoop

ImpressFest is inmiddels uitgegroeid tot een aangename, eigenwijze en jonge aanvulling op het reguliere festivalaanbod in de stad.

Vijf dagen lang volop theater- en muziekvoorstellingen, films en kunstexposities aan de Verzetsstrijderslaan 2.

Reserveren kan via: [email protected]. Voor meer informatie & voorstellingen: impressfest.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden