Inschrijving Menzis 4Mijl4You start vandaag, dinsdag 13 juni

Foto: Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra

De inschrijving voor de 4Mijl4You start vandaag, dinsdag 13 juni vanaf 16.00 uur. De zevende editie van de 4Mijl4You vindt zaterdagavond 7 oktober plaats powered by GasTerra.

Onder het motto ‘Doe de 4 Mijl anders’ kan men wandelend, fietsend, steppend, in de rolstoel, met een kinderwagen, op de skeelers of op een andere alternatieve manier meedoen. Niets is te gek!

De Menzis 4Mijl4You gaat over exact hetzelfde parcours als de Menzis 4 Mijl van Groningen (6,437 km tussen Haren en Groningen), die op zondag 8 oktober wordt gehouden. Er zijn drie snelheidsgroepen, namelijk 4 km, 8 km en 15 km per uur. Het is volgens de organisatie geen wedstrijd, maar een gezellig en ludiek evenement met veel entertainment.

Kids United

Elk jaar staat bij de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra een goed doel centraal dat een bijdrage levert aan de regio Groningen. Dit doel is gelijk aan het goede doel van de Menzis 4 Mijl van Groningen.

Voor deze editie is Kids United, de voetbalclub voor kinderen en jongeren met een beperking, het goede doel. De stichting laat iedereen met een beperking scoren onder het motto: ‘Iedereen doet mee en niemand buitenspel!’

Met het geld dat Kids United ophaalt tijdens de 4 Mijl en de 4Mijl4You wil de club een eigen mini stadion realiseren. Om dit mogelijk te maken, kunnen deelnemers bij hun inschrijving een speciaal Kids United polsbandje of stappenteller bestellen. Ook kan iedereen op 7 oktober een donatie doen bij de collectanten.

Meer startbewijzen

Vorig jaar was de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra uitverkocht met 1.500 deelnemers. Dit jaar is er een groter aantal startbewijzen beschikbaar en worden er drie startgroepen gevormd.

Inschrijven is vanaf dinsdag 13 juni 16.00 uur mogelijk via www.4mijl4you.nl. Bij tijdige inschrijving ontvangen de deelnemers een startnummer met hun naam erop. Inschrijven kan individueel of als groep (vanaf tien personen).

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden